Δεν θυμάστε των κωδικό σας;

Η SPHEROS ΣΤΗΝ BUSWORLD KORTRIJK 2015
Νοέμβριος 2015: Φωτογραφικό υλικό απο την για ακόμη μία φορά εντυπωσιακή παρουσία της SPHEROS στην BUSWORLD που πραγματοποιήθηκε στο Kortrijk τον Οκτώμβριο.
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ CC145 ΣΕ MERCEDES SPRINTER MINIBUS ΤΟΥ ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ ΛΑΡΙΣΑΣ
Μάϊος 2015 : Το Υπερστικό ΚΤΕΛ Λάρισας εμπιστεύθηκε την κλιματιστική μονάδα CC145 της SPHEROS, ειδική για εφαρμογή σε Mini Bus. Η εγκατάσταση πραγματοποιήθηκε απο την Clima Center στην Θεσσαλονίκη. Το όχημα, Mercedes Benz Sprinter, 20 θέσεων.
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ELECAR ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΡΟΧΟΙ KAI TIR ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Οκτώβριος 2014 : Το περιοδικό ΤΡΟΧΟΙ ΚΑΙ TIR τεύχος Οκτωμβρίου φιλοξενεί παρουσίαση της ELECAR. Ευχαριστούμε το περιοδικό για το πολύ όμορφο αποτέλεσμα.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ

Κάντε κλικ στις εικόνες για να δείτε τα συνεργαζόμενα συνεργεία

Το δίκτυο BUS COOL αποτελεί το Εξουδιοτημένο Δίκτυο Επισκευής προϊόντων της SPHEROS. Η συνεχής εκπαίδευση και η πλήρης γκάμα ανταλλακτικών εξασφαλίζουν την εγγυημένη συντήρηση και επισκευή των συστημάτων SPHEROS στο λεωφορείο σας. Τα συνεργεία του δικτύου φέρουν την ειδική σήμανση και βρίσκονται σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο. 


 

ΟΛΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ

Η ELECAR ακολουθεί όλα τα πρότυπα που καθορίζει η SPHEROS EUROPE GmbH πιστοποιώντας την γνησιότητα των ανταλλακτικών την γρήγορη και ασφαλής αποστολή του καθώς και την εγγύηση καλής λειτουργίας.


ΑΞΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΑ ΜΟΤΕΡ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΚΗΣ SPAL

Στην ELECAR θα βρείτε όλη την γκάμα σε 12V και 24V.

 
Ειδικά για την έκθεση Busworld στο Kortrijk έχει δημιουργήθει μια ταινία, η οποία δείχνει πως η νοημοσύνη SPHEROS HVAC εξασφαλίζει τις καλύτερες συνθήκες κλίματος στα ηλεκτρικά λεωφορεία, και συγχρόνως αποθηκεύει στις πηγές ενέργειας - πιστή στο σύνθημα «E-ntelligence που κάνει την διαφορά».

Η ταινία διαθέτει εξαιρετικές, ελκυστικές εικόνες και έναν ελκυστικό σχεδιασμό για να εξηγήσει έξυπνα τις περίπλοκες έννοιες όπως «λύσεις κλιματισμού στα μέσα μαζικής μεταφοράς» ή «σύγχρονη θερμική διαχείριση φορτίου".
Είναι νωρίς το πρωί, χειμώνας, ένα λεωφορείο στέκεται ακόμα στο αμαξοστάσιο κατα την διάρκεια της νύχτας και ενεργοποιούνται τα συστήματα της προετοιμασίας για τη λειτουργία του. Οι διαφορετικές συνθήκες μέσα και έξω από το λεωφορείο που εμφανίζονται σε μια εύκολα κατανοητή γραφικών δεδομένων εικόνα με τη βοήθεια ενός «head-up».
Τώρα αρχίζει το ταξίδι, το λεωφορείο αναχωρεί από το αμαξοστάσιο και ταξιδεύει μέσα από μια πόλη σε διάφορες ώρες της ημέρας, που συνοδεύεται από αλλαγή των εποχών. Το γραφικό των δεδομένων παρέχει πληροφορίες σχετικά με τις διάφορες συνθήκες, για παράδειγμα, τηνεξωτερική θερμοκρασία ή την κατάσταση φόρτισης των μπαταριών. Γίνεται σαφές ότι οι απαιτήσεις σχετικά με την ηλεκτροκίνηση και ιδίως σχετικά με τις καινοτόμες λύσεις HVAC μπορεί επίσης να αλλάξει ανάλογα με τις διάφορετικές συνθήκες περιβάλλοντος. 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 ELECAR / Παναγίας Φανερωμένης 7 Τ.Κ 54632 Θεσσαλονίκη  Τηλ. 2310 513 068  Fax. 2310 540 915