Δεν θυμάστε των κωδικό σας;

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ CC145 ΣΕ MERCEDES SPRINTER MINIBUS ΤΟΥ ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ ΛΑΡΙΣΑΣ
Μάϊος 2015 : Το Υπερστικό ΚΤΕΛ Λάρισας εμπιστεύθηκε την κλιματιστική μονάδα CC145 της SPHEROS, ειδική για εφαρμογή σε Mini Bus. Η εγκατάσταση πραγματοποιήθηκε απο την Clima Center στην Θεσσαλονίκη. Το όχημα, Mercedes Benz Sprinter, 20 θέσεων.
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ELECAR ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΡΟΧΟΙ KAI TIR ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Οκτώβριος 2014 : Το περιοδικό ΤΡΟΧΟΙ ΚΑΙ TIR τεύχος Οκτωμβρίου φιλοξενεί παρουσίαση της ELECAR. Ευχαριστούμε το περιοδικό για το πολύ όμορφο αποτέλεσμα.
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ELECAR ΜΕ ΤΟΝ Ο.Α.Σ.Θ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΥΣΣΩΡΕΥΤΩΝ 220Αh
Αυγουστος 2014 : Η ELECAR, μετά απο σχετικό διαγωνισμό που προκυρύχθηκε απο τον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, αναλαμβάνει την προμήθεια συσσωρευτών συγκεκριμένου τύπου.

 ΔΙΚΤΥΟ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ

Κάντε κλικ στις εικόνες για να δείτε τα συνεργαζόμενα συνεργεία

Το δίκτυο BUS COOL αποτελεί το Εξουδιοτημένο Δίκτυο Επισκευής προϊόντων της SPHEROS. Η συνεχής εκπαίδευση και η πλήρης γκάμα ανταλλακτικών εξασφαλίζουν την εγγυημένη συντήρηση και επισκευή των συστημάτων SPHEROS στο λεωφορείο σας. Τα συνεργεία του δικτύου φέρουν την ειδική σήμανση και βρίσκονται σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο. 


 

ΟΛΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ

Η ELECAR ακολουθεί όλα τα πρότυπα που καθορίζει η SPHEROS EUROPE GmbH πιστοποιώντας την γνησιότητα των ανταλλακτικών την γρήγορη και ασφαλής αποστολή του καθώς και την εγγύηση καλής λειτουργίας.


ΑΞΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΑ ΜΟΤΕΡ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΚΗΣ SPAL

Στην ELECAR θα βρείτε όλη την γκάμα σε 12V και 24V.

ΝΕΟΣ ΘΕΡΜΑΝΤΗΡΑΣ ΑΕΡΙΟΥ SPHEROS THERMO G
 
Ο Thermo G είναι ο νέος θερμάντήρας αερίου που βασίζεται στα πολλά χρόνια εμπειρίας και παράδοσης του επιτυχημένου προηγούμενο μοντέλο GBW και αναπτύχθηκε με την τρέχουσα state-of-the-art τεχνολογία. Το θερμαντήρας φυσικού αερίου θα είναι διαθέσιμος από τον Ιανουάριο του 2015.

Η SPHEROS είναι ο μόνος κατασκευαστής στον κόσμο θερμαντήρων αερίου για λεωφορεία. Οι συσκευές έχουν χρησιμοποιηθεί μέχρι σήμερα στην Ευρώπη, τη Ρωσία και τη Βόρεια Αμερική αλλα σύντομα και οι  ασιατικές αγορές, όπως η Κίνα και η Νότια Κορέα στο μέλλον θα αγκαλιάσουν το νέο θερμαντήρα αερίου. Όπως και ο προκάτοχός του, το Θέρμο G έχει θερμαντική ισχύ 30 kW. Το κύριο πλεονέκτημα σε σχέση με GBW είναι ότι ο θερμαντήρας έχει σχεδιαστεί για ένα ευρύτερο φάσμα θερμοκρασίας. Κατά συνέπεια,
ο Thermo G μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε θερμοκρασίες έως -40 ° C. Επιπλέον, έχει ένα βελτιστοποιημένο ρυθμιστή πίεσης αερίου και  συμπαγείς διαστάσεις, με αποτέλεσμα την ευκολότερη εγκατάσταση στο όχημα. Η διαγνωστική ικανότητα βελτιστοποιήθηκε επίσης απο τον διάδοχο του GBW.
Ο Thermo G μπορεί να διαγνωσθεί μέσω του κωδικού φλας και το διαγνωστικό σύστημα PCbased του SPHEROS THERMO Test (STT). Και επειδή ο  THERMO G αποτελείται ουσιαστικά απο
λιγότερα εξαρτήματα και μικρά μέρη, οι βαθμολογίες και οι κριτικές για την  συσκευή είναι θετικές προσθέτοντας μεγαλύτερη αξιοπιστία. Ο θερμαντήρας  αερίου είναι εξαιρετικά αθόρυβος στην  λειτουργία και στις επαφές του (νερό,
τοποθέτησης, εισαγωγής αέρα και εξαγωγής καυσαερίων) συμβατός με τους SPHEROS θερμαντήρες πετρελαίου.

Επιπλέον, τα 19 κιλά βάρους του θερμαντήρα αερίου τον καθιστούν ελαφρύ ενώ είναι συμβατός με τους SPHEROS Aquavent 5000, 5000S, 6000C και 6000SC κυκλοφοριτές νερού..


 

 ELECAR / Παναγίας Φανερωμένης 7 Τ.Κ 54632 Θεσσαλονίκη  Τηλ. 2310 513 068  Fax. 2310 540 915