Δεν θυμάστε των κωδικό σας;

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ELECAR ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΡΟΧΟΙ KAI TIR ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Οκτώβριος 2014 : Το περιοδικό ΤΡΟΧΟΙ ΚΑΙ TIR τεύχος Οκτωμβρίου φιλοξενεί παρουσίαση της ELECAR. Ευχαριστούμε το περιοδικό για το πολύ όμορφο αποτέλεσμα.
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ELECAR ΜΕ ΤΟΝ Ο.Α.Σ.Θ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΥΣΣΩΡΕΥΤΩΝ 220Αh
Αυγουστος 2014 : Η ELECAR, μετά απο σχετικό διαγωνισμό που προκυρύχθηκε απο τον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, αναλαμβάνει την προμήθεια συσσωρευτών συγκεκριμένου τύπου.
Η SPHEROS EUROPE GMBH ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Απρίλιος 2014 : Παρουσίαση της SPHEROS EUROPE GMBH στην Ελλάδα. Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 6 Απριλίου 2014 στο GRAND HOTEL PALACE THESSALONIKI

 ΔΙΚΤΥΟ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ

Κάντε κλικ στην εικόνα

Το δίκτυο BUS COOL αποτελεί το Εξουδιοτημένο Δίκτυο Επισκευής προϊόντων της SPHEROS. Η συνεχής εκπαίδευση και η πλήρης γκάμα ανταλλακτικών εξασφαλίζουν την εγγυημένη συντήρηση και επισκευή των συστημάτων SPHEROS στο λεωφορείο σας. Τα συνεργεία του δικτύου φέρουν την ειδική σήμανση και βρίσκονται σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο. 

ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ, ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΡΜΑΝΤΗΡΑ

O θερμαντήρας (νερού) στο επαγγελματικό όχημα, πέρα από την εμφανή άνεση που παρέχει στον οδηγό και τους επιβάτες, έχει βασικό προορισμό την προθέρμανση του κινητήρα. Γιατί;

Είναι πιο οικονομικό σε κατανάλωση καυσίμου και ρεύματος (ενεργοποιεί τους συσσωρευτές με την πρώτη κατανάλωση σε μικρή ένταση), μειώνει τις φθορές του κινητήρα (από τριβές), βοηθά τα εξαρτήματα να αποκτήσουν την ελαστικότητά τους προσδίδοντας τη μέγιστη ασφάλεια λειτουργίας,. Προθερμαίνοντας τον κινητήρα, εξασφαλίζεις τη μακροζωία του γιατί είναι ήδη σε θερμοκρασία λειτουργίας όταν ξεκινάει, έτοιμος να δώσει την ισχύ του.

Κρατήστε τον θερμαντήρα του οχήματος σε ετοιμότητα συντηρώντας τον πάντα σε εξουσιοδοτημένους, καταρτισμένους, πιστοποιημένους τεχνικούς που θα τον φροντίσουν σωστά και υπεύθυνα, με την εγγύηση ανταλλακτικών και εργασίας.

Μια προληπτική συντήρηση (φίλτρο πετρελαίου, μπεκ, καθαρισμός) κοστίζει ελάχιστα σε σχέση με τα οφέλη που παρέχει. Είναι δεδομένο ότι η πρόληψη μειώνει το κόστος ζημιάς, εξασφαλίζει την αξιοπιστία του οχήματος και διασφαλίζει τον αυτοκινητιστή στο έργο που παρέχει στους πελάτες του.

Η θέρμανση και το air condition στο όχημα, δημιουργούν τις κατάλληλες κλιματικές συνθήκες για την εξασφάλιση της ετοιμότητας του οδηγού.  

Οικονομία είναι να διαχειρίζεσαι σωστά αυτό που έχεις. 

 ELECAR / Παναγίας Φανερωμένης 7 Τ.Κ 54632 Θεσσαλονίκη  Τηλ. 2310 513 068  Fax. 2310 540 915